Enstitümüz 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı Bahar Yarıyılı Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Anabilim Dalı Doktora Tez İzleme Komitesi toplantıları 7-8-9 Haziran 2023  tarihlerinde yapılacaktır. Doktora Tez İzleme Komitesine katılması gereken öğrencilerimizin listesi için aşağıdaki bağlantıya tıklayınız. AIIT-ABD-TIK-7-8-9-HAZIRAN-2023-3

Doktora Tez İzleme Komitesi Raporlarının 02 Haziran 2023 tarihine kadar danışman Öğretim Üyesine  ve Tez İzleme Komitesindeki diğer öğretim üyeleri ile TİK’e gelirken TİK raporunuzun 1 Adet çıktısını yanınızda getiriniz ve öğrenci işlerine teslim ediniz, öğrenci dosyanıza TİK tutanakları ile beraber takılacaktır. Enstitümüz  tite@ankara.edu.tr adresine elektronik olarak gönderilmesi gerekmektedir.
Öğrencilerimizin katılacağı toplantı gününü AIIT-ABD-TEZ-IZLEME-KOMITESI-OGRETIM-UYESI-LISTESI incelenerek dışarıdan katılacak jüri öğretim üyesine göre belirlenerek danışmanınıza ve 0312 316 62 69/1224  no’lu telefondan Öğrenci İşleri Birimine bildirmesi gerekmektedir.