2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı kayıt yenileme işlemleri  06-12 Şubat 2017 tarihleri arasında yapılacaktır. Kayıt yenileme işlemi için;

1. https://obs.ankara.edu.tr adresinden Enstitü tarafından öğrenciye verilen “Kullanıcı Adı” (Öğrenci Numarası) ve “Şifre” ile sisteme giriş yapılarak “Öğrenci BYS” menüsü altında Ders İşlemleri-Ders Seçme İşlemleri ekranından ders seçimi yapılır.
  • Ders aşamasında olan öğrenciler Enstitü web sayfasında yayınlanan ders programında yazılı olan Anadal derslerinden
  • Yeterlik aşamasında olan öğrenciler “Yeterliğe Hazırlık Çalışması” dersini
  • Tez aşamasında olan öğrenciler ise “Uzmanlık Alan” ve “Tez Çalışması” derslerini seçerler.
  1. Ders seçimi yapıldıktan sonra danışman onayına gönderilir.

Katkı payı ödemesi gereken öğrenciler, sayfalarında görünen katkı payı tutarını herhangi bir VAKIFBANK şubesinden ÖĞRENCİ NUMARASINI BELİRTEREK ya da internet şubesi/dialog (telefon bankacılığı) kanallarından “Eğitim Ödemeleri” bölümünden öğrenci numarasını yazmak suretiyle ödeyebilirler.