2012-2013 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Kayıt Yenileme İşlemleri

 Normal süresinde olan öğrenciler   (Yüksek Lisans 4 yarıyıl, Doktora 8 yarıyıl) öğrenciler katkı payı ödemeyeceklerdir.

Normal süresini aşan öğrenciler, öğrenci numaraları ile Halk Bankası şubelerine katkı paylarını ödeyeceklerdir.
2012-13 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı kayıt yenileme işlemleri   04-08 Şubat 2013 tarihleri arasında yapılacaktır.
Kayıt yenileme işlemi için:
1.       Katkı payı, banka hesap numarası bildirmeden sadece öğrenci numaraları ile Halk Bankası şubelerine doğrudan başvurularak ödenir.(EFT / Havale veya internet şubesinden yapılan ödemeler kesinlikle kabul edilmemektedir.)
2.      http://oibs.tite.ankara.edu.tr/ adresinden Enstitü tarafından öğrenciye verilen Kullanıcı Adı ve Şifre ile sisteme giriş yapılarak Ders Kaydı butonu tıklatılır ve Anabilim Dalı (Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi) seçilir.
3.      Açılan derslerden alınmak istenen ders/dersler karşısında bulunan kutucuk işaretlenir ve sayfa sonunda yer alan KAYDET ikonu tıklanır. (Yeterlilik ya da tez aşamasında bulunan öğrenciler “Özel Konular” dersini seçerler.)
4.      Dersleri seçen öğrencinin, kesinleştirme işlemi (Ders Kaydı Onay butonundan) danışmanı tarafından yapılır. RAPOR-ÇIKTI alma işlemi mutlaka Danışman onayından sonra gerçekleştirilir.
5.      RAPOR-ÇIKTI, öğrenci, danışman ve anabilim dalı başkanı tarafından imzalanır ve banka dekontu ile birlikte 15 Şubat 2013 tarihine kadar Enstitüye ulaştırır.