Değerli Öğrenciler,

2024-2025 Güz ve Bahar Dönemi Öğrenim Hareketliliği Taslak Sonuçları ilan edilmiştir. Sonuçlara aşağıdaki bağlantıdan erişebilirsiniz.

• Sonuçlar taslak olup, değişebileceğinden hibeli/hibesiz durumu itiraz haftasından sonra kesin sonuçlarla birlikte yayınlanacaktır. Sonuçlar şu anda Turnaportal’da görülmemektedir. Nihai liste yayınlandıktan sonra görülebilecektir.
  • İtiraz haftası tarihleri 29.02.2024 – 07.03.2024 tarihleri arası 16.00’a kadardır. Sonuçlara itirazınızı veya vazgeçme dilekçelerinizi erasmus@ankara.edu.tr adresine mail atarak veya ofisimize gelerek elden teslim edebilirsiniz.
  • Haklarından feragat etmek isteyen öğrenciler vazgeçme dilekçelerini itiraz haftası içerisinde sundukları takdirde bir sonraki başvurularında -10 puan uygulanmayacaktır.

Kesin sonuçlar ilan edildikten sonra yerleşen öğrenciler için yol haritası ve oryantasyon programı bilgileri ayrıca ilan edilecektir.

Başvuru sonuçları için tıklayınız.