Enstitümüz 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı Bahar Yarıyılı Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Anabilim Dalı ve Balkan Çalışmaları Anabilim Dalı Doktora Programı Tez İzleme Komitesi toplantıları 05-06-07 Haziran 2024  tarihlerinde yapılacaktır.

Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Anabilim Dalı Doktora Programı Tez İzleme Komitesine katılması gereken öğrenci listesi için tıklayınız.

Balkan Çalışmaları Anabilim Dalı Doktora Programı Tez İzleme Komitesine katılması gereken öğrenci listesi için tıklayınız.

Doktora Programı Tez İzleme Komitesi Raporlarını 31 Mayıs 2024 tarihine kadar danışman Öğretim Üyesine  ve Tez İzleme Komitesindeki diğer öğretim üyelerine mail atınız. TİK’e gelirken TİK raporunuzun 1 Adet çıktısını yanınızda getiriniz ve öğrenci işlerine teslim ediniz, TİK tutanakları ile beraber öğrenci dosyanıza takılacaktır.

Öğrencilerimizin katılacağı toplantı gününü danışmanı ile iletişime geçerek, dışarıdan katılacak jüri öğretim üyesine göre belirlemesi gerekmektedir.