Enstitümüz 2020-2021 Eğitim-Öğretim yılı Güz Yarıyılı Doktora Tez İzleme Komitesi toplantıları 21-22-23 Haziran 2021 tarihlerinde yapılacaktır. Doktora Tez İzleme Komitesine TİK Haziran 2020-2021 bahar katılması gereken öğrencilerimizin listesi için tıklayınız.TIK-Listesi-21-22-23-Haziran-

• Ankara’da ikamet eden ve şahsen katılmak isteyen öğrencilerimizin Tez İzleme Komitesi toplantısı gerekli önlemler alınarak seyrek oturum ile Enstitümüz konferans salonunda yapılacaktır.
  • Enstitüye bizzat gelecek olan öğrencilerimizin HES kodu almaları gerekmektedir.
  • Ankara dışında bulunan ve mazereti dolayısıyla Enstitüye gelemeyecek durumda olan öğrencilerimizin Tez İzleme Komitesi online olarak yapılacaktır.

Doktora Tez İzleme Komitesi Raporlarının 16 Haziran 2021 tarihine kadar danışman Öğretim Üyesine  ve Enstitümüz mail adresi tite@ankara.edu.tr adresine elektronik olarak gönderilmesi gerekmektedir.
Öğrencilerimizin katılacağı toplantı gününü 16 Haziran  2021 tarihine kadar tite@ankara.edu.tr adresine ya da 0312 316 62 69/1224  no’lu telefondan Öğrenci İşleri Birimine bildirmesi gerekmektedir.
NOT: Online olarak Tez İzleme Komitesine katılacak öğrenciler, danışman öğretim üyesi ile toplantı saatini belirlemek için mutlaka iletişime geçmeleri gerekmektedir.