Enstitümüz 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı Güz Yarıyılı Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Anabilim Dalı Doktora Tez İzleme Komitesi toplantıları 18-19-20 Aralık 2023  tarihlerinde yapılacaktır. Doktora Tez İzleme Komitesine katılması gereken öğrencilerimizin listesi için tıklayınız.

Doktora Tez İzleme Komitesi Raporlarını 15 Aralık 2023 tarihine kadar danışman Öğretim Üyesine  ve Tez İzleme Komitesindeki diğer öğretim üyelerine mail atınız. TİK’e gelirken TİK raporunuzun 1 Adet çıktısını yanınızda getiriniz ve öğrenci işlerine teslim ediniz, TİK tutanakları ile beraber öğrenci dosyanıza takılacaktır.

Öğrencilerimizin katılacağı toplantı gününü dışarıdan katılacak jüri öğretim üyesine göre belirleyerek danışmanına bildirmesi gerekmektedir. Dışarıdan katılacak jüri öğretim üyesi listesi için tıklayınız.