2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında kesin kayıt hakkı kazanıp evraklarını 15 Şubat 2021 tarihine kadar Enstitümüze ulaştıran adayların evrakları incelenip, evraklarında sorun olmayan adayların kayıtları OBS”ye (Öğrenci İşleri Bilgi Sistemi) yapılacak ve adayların başvuru sırasında belirttikleri e mail adreslerine Öğrenci Numarası Kullanıcı Adı ve Şifreleri mail atılacaktır.
E-mailleri tarafına ulaşan adayların, seçecekleri dersleri belirleyip OBS üzerinden ders kayıtlarını (web sayfamızda duyurularda yayımlanan kayıt yenileme ilanını inceleyerek) 21 Şubat 2021 tarihine kadar yapmaları gerekmektedir. 21 Şubat 2021 tarihine kadar ders kaydı yaptıramayan yeni kayıtlı öğrenciler 01-07 Mart 2021 tarihleri arasında da ders seçme işlemi yapabileceklerdir.
Evraklarını enstitümüze ulaştırdığı halde 19 Şubat 2021 tarihine kadar, tarafına e-mail ile dönüş yapılmayan adayların tite@ankara.edu.tr adresine mail atmaları halinde kendileri ile iletişime geçilecektir.